Praktisk strukturhandledning

Smidigt, inspirerande & konfidentiellt

Praktisk strukturhandledning hemma hos dig

Kan gå till så här:

-En första träff där vi tittar på utrymmet du vill ha hjälp med. Vi gör en gemensam behovsanalys utifrån vad du vill förändra och din budget för projektet. Där efter får du ett kostnadsförslag.

-En andra träff där vi tillsammans tömmer och rensar utrymmet utifrån vad som ska vara kvar, slängas, skänkas eller förvaras på annan plats.

-En tredje träff där vi gemensamt strukturerar utrymmet och förvarar i befintlig eller ny inredning.

Eller så passar det här tillvägagångssättet dig bättre:

Jag stöttar dig på plats under vissa moment i processen. Kanske i uppstarten för att våga börja slänga och skänka, eller när allt är kategoriserat i högar och du behöver hjälp med nya strukturen? Eller så önskar du enbart coachning så du håller tidsplanen och riktningen framåt. Vi rings varje vecka och du rapporterar vad du gjort sen sist utifrån att rensa och strukturera.

Processen går betydligt fortare om du har en opartisk person som vägleder, stöttar och bitvis utmanar dig på din resa mot ett strukturerat hem. Du vet kanske hur det kan bli när du går igenom en låda med gamla brev och hittar ett kärleksbrev från ´98 och zonar ut i nån timma och sen är det dags för middag…Jag bestämmer inte vad du ska spara eller slänga men jag hjälper dig hålla styrfarten och det närvarande fokus som behövs för att komma vidare och få ett bestående resultat. Det är inte alltid kul att rensa och strukturera, det kan bli en del gråt och frustration också. Men när det är klart – Sån skön känsla! Axlarna sjunker, andningen blir lugn och harmonin sprider sig i hemmet! Tjänsten är konfidentiell.

Rut-avdrag!

Den praktiska strukturhjälpen inredmedmig erbjuder är RUT-berättigad. Detta betyder att om du vill ha stöd och hjälp i att rensa ut, flytta om och praktiskt skapa en ny hållbar ordning i ditt hem slipper du en del av fakturan i form av Rut!