Borta bra men hemma bäst!

IMG_5796R

Det ska vara skönt att komma hem! Ett hem där du kan uttrycka vem du är, som speglar vem du är och vem du vill vara. Ett hem som du trivs så bra i att du ogärna vill gå hemifrån.

Du får ut så mycket mer av din fritid om du har ett harmoniskt hem som du trivs i. Rummens funktioner, färgsättning och möblemang jobbar med dig. Din kreativitet och din passion får fritt spelrum i ett harmoniskt hem!

Gör det själv eller kontakta mig så gör vi det tillsammans

Vad skulle det betyda för dig med visuell harmoni hemma?

”Såå mycket roligare att bjuda hem folk”

”Då skulle hemmet kännas som VÅRT hem”

”Jag skulle få mycket positiv energi framåt”

”Då skulle vi äntligen använda vardagsrummet”

”Mysigt för gästerna att sova över”

”Rummet skulle kännas lugnare och större”

Ett harmoniskt hem med en röd tråd i inredningen gör att du trivs så mycket bättre! Du får ett härligt lugn och energi och tid över till annat.

Känns det igen?

”Vi har bara flyttat in och tänkt att vi tar det sen när vi får tid… ”

”Vi har inte vågat sätta upp några tavlor än…”

”Det känns inte hemtrevligt, svårt att sätta fingret på vad som saknas…”

”Förut tyckte jag det såg förskräckligt ut, men nu tänker jag bara på det när det kommer folk.”

”Vi väntar på att vi ska komma på hur vi vill ha det – det har vi gjort i fem år nu!”

Behöver du hjälp att hitta hem?

Heminredning handlar om att trivas hemma, uttrycka sin personlighet, att spegla de som bor där. Sköna färger som du trivs med och med möbler, belysning, och planlösning som lever MED dig. Ledigt och behagligt. Funktionellt och sparsmakat. Lekfullt och knasigt. Stramt och representativt. Färg och mönster. Monokromt och minimalistiskt. Vitt i vitt. Oavsett vilken stil du har eller önskar dig kan jag hjälpa dig att hitta hem.

Jag ger inspirerande handledning inom inredning

Genom att samla ihop bilder och prover på färger, former och miljöer som man tilltalas av på en moodboard* blir det lättare att se vilken stil och känsla man gillar. Ett moodboard är också bra att ha under tiden man gör rummet så man håller sig till det man tänkt.

*Moodboard är ett större inspirationsark, som ett collage med t ex bilder, tygprover mm.

Kan det gamla få nytt liv?

När jag kommer till dig som vill göra om ett rum, vill jag gärna utgå från det som redan finns för att se om något går att återanvända. Kanske som det är eller i ny färg eller omgjort på något sätt. Genom att ställa ett föremål i ett annat sammanhang får det oftast nytt liv och kan bli intressant igen.

Sen kan man komplettera med nya möbler, textilier och färger. Några är så trötta på sina gamla grejer att de vill slänga ut allt och börja om på nytt. Då har vi i alla fall sett på befintliga sakerna i nytt ljus och de kan skänkas eller säljas vidare till någon annan som kan få glädje av det.